Interlyne Interieurbouw

Interlyne laat je interieurwensen tot leven komen. Al ruim 20 jaar maken wij mooie interieurprojecten voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wij doen dit met vakmensen welke veel liefde voor het vak hebben. Onze meubelmakers werken met veel enthousiasme aan de projecten.

Exclusieve maatwerk meubelen

Interlyne ontwerpt en realiseert exclusieve maatwerk meubelen. Hierbij kun je denken aan boekenkasten op maat, cinewalls, dressoirs, maar ook wasmachinekasten of garderobes op maat.

Geïnteresseerd? Neem contact op via één van onze verkooppunten.

Kasten op maat

Wij maken kasten en meubels op maat. De maat, diktes van de planken, verlichting, alles kan naar eigen wens bepaald worden.

Maatwerk

Portfolio

Verkooppunten

Over Interlyne

Interlyne is een interieurbouwer in Raalte en Deventer. Wij maken maatwerk meubelen van mooie materialen. Onze meubelen worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Doordat wij de meubelen zelf maken zijn we erg flexibel, kunnen we de kwaliteit bewaken en alles naar wens maken.

Maatwerk

Al onze producten zijn maatwerk. We maken met liefde unieke maatwerk producten. We maken graag een ontwerp voor u. Wilt u een ontwerp voor uw woning? We werken samen met architecten en stylisten.

Kwaliteit

We werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten. We maken gebruik van materialen welke niet standaard zijn, om zo tot een mooi geheel te komen. We maken de perfecte match in materialen en kleuren.

Ontzorgen

We ontzorgen u graag volledig. Van idee tot ontwerp, inmeten en montage. We hebben een team van eigen vakmensen welke alles van A tot Z voor u gaan realiseren. We doen dit met liefde voor het vak!

1: Behoeftes definiëren
2: Inmeten
3: Produceren
4: Transport en montage
5: Nazorg en garantie