PD interieurontwerp

PD Interieurontwerp, een ontwerp studio die zich richt op zowel de particuliere als zakelijke markt. Mijn naam is Priscilla Dankelman, afgestudeerd interieurontwerpster aan de Jan des Bouvrie Academie. Enkele jaren geleden begon ik mijn eigen interieuradviesbureau.

Elk interieur is uniek en moet de persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelen van de gebruikers. Ik onderzoek de ruimte vanuit alle hoeken. Ik combineer mijn expertise en creativiteit, en voeg daar jouw inbreng aan toe voor het perfecte interieur dat bij jou past! Van indelingen en materiaalkeuzes tot kleur en verlichting, elk detail wordt zorgvuldig afgestemd.

Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van professionals in de interieurwereld. Dit netwerk kan ik inschakelen als het nodig is om het ontwerp tot een hoger niveau te tillen.

Mijn doel is jouw persoonlijkheid en wensen te vertalen naar een passend interieur, of je nu een subtiele make-over of een volledig plan voor je woning of bedrijf zoekt, ik sta klaar om samen jou aan de slag te gaan en je plannen tot leven te brengen.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we iets moois maken!